DA EN SV

Over grænsen

Problemerne stopper ikke ved grænsen
– det gør løsningerne heller ikke

Under normale omstændigheder er det åbenlyst for vores projekter at krydse grænsen for at løse fælles samfundsmæssige udfordringer. I disse tider med coronavirus kan det være vanskeligt, nærmest umuligt, at gøre netop dette. Men hold ud. På denne hjemmeside kan du se, hvad projekter i det sydlige Skandinavien har opnået ved at krydse grænsen, for en bedre verden og for globale borgere.

Aktuelt

Vernensmålene

Skandinavisk udvikling i tråd
med FN's Verdensmål

Projekterne, som medfinansieres af vores program, går i linje med FN's Verdensmål, som internationale ledere har forpligtet sig til at opnå. Mål som blandt andet handler om at skabe bæredygtig energi og forbedre betingelserne for sundhed og trivsel.

Resultater

om os

Interreg hjælper projekter med

at gøre idéer til virkelighed

Vi giver støtte til aktører i Danmark, Sverige og Norge, som vill løse fælles udfordringer ved at samarbejde over grænserne. Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak er et EU-program som investerer europæiske skattekroner i gode samarbejder

Del med os på SOCIALe MEDIER

#overgransen

    `

    for dig i projekt

    Sådan kan du bidrage og sprede resultaterne

    En fortælling vækkes til live, når den genfortælles af flere. Du som projektaktør eller interessent kan få vejledning om, hvordan du kan bidrage til konceptet "Vi går over grænsen" og sprede de gode resultater.